Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  لوله ، تيرآهن ، پروفيل لوله ، تيرآهن ، پروفيل

ahan118

چند نكته كه بايد قبل از خريد پروفيل فولادي بدانيد

در صنايع ساختماني مصالح فلزي گوناگوني مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه هر كدام مدل و كاربرد خاص خود را دارند. از اين بين پروفيل (Profile) يكي از متنوع ترين قطعات فلزي است و در دو نوع صنعتي و ساختماني در بازار موجود است. پروفيل، يك مقطع توخالي است كه از آن به منظور استحكام سازه استفاده مي‌شود. اگر يكي از فعالان حوزه آهن‌آلات باشيد، بدون شك، استفاده از انواع پروفيل در پروژه‌هايتان، قطعا ضروري است. براي خريد انواع پروفيل نكاتي بسياري لازم است كه بدانيد تا خريد مطمئني داشته باشيد. راهنماي خريد پروفيل شامل همه نكات ريز و درشتي مي‌شود كه شما را در راستاي انجام يك معامله موفقيت‌آميز راهنمايي مي‌كند. هر مهندس ساختمان، صنعت‌گر و يا شخص عادي كه در فرآيند خريد پروفيل قرار دارد، بايد از اين نكات كاربردي مطلع شود. پس در ادامه مطلب همراه ما باشيد.

مهم‌ترين نكات در راهنماي خريد پروفيل

اين سوال براي بسياري از افراد در بازار آهن پيش آمده است كه محصولات فولادي را چگونه و از كجا تهيه كنيم تا خريد مناسبي داشته باشيم؟ اين روزها براي خريد هر محصولي بايد اطلاعات جامعي كسب كرد تا محصول تهيه شده كيفيت و كارايي مناسبي داشته باشد. اگر شما نيز قصد خريد پروفيل داريد، بهتر است ابتدا نكات راهنماي خريد پروفيل را مطالعه كرده و سپس وارد بازار شويد.

1. شكل ظاهري

پروفيل‌ها داراي اشكال مختلفي هستند كه تا حدود زيادي كاربرد آن‌ها را مشخص مي‌كند. رايج‌ترين اشكال پروفيل عبارتند از:

·         پروفيل باز :

نبشي و ناوداني از انواع پروفيل باز است. اغلب محصولات اين دسته داراي شكل انگليسي U و يا Z هستند. اين نوع پروفيل در يكپارچه كردن سطح مقاطع در سازه‌هايي مانند سوله، پاركينگ و سالن ورزشي به كار مي‌رود. پروفيل Z خود از پركاربردترين انواع اين محصول به حساب مي‌آيد.

·         پروفيل بسته :

اين نوع پروفيل‌ها داراي محيطي بسته هستند و به همين دليل به آن‌ها قوطي گفته مي‌شود. اين نوع مقطع در سازه و در ساخت نرده آهني، راه‌پله، درب و پنجره، ستون و اسكلت فلزي كاربرد دارد. همچنين صنايع خودروسازي و تهيه لوازم خانگي از پروفيل بسته استفاده مي‌كنند. اين محصول با عنوان قوطي نيز شناخته مي‌شود.

2. متريال ساخت

پروفيل‌ها از نظر جنس به سه دسته زير تقسيم‌لندي مي‌شوند:

·         پروفيل استيل :

سطح اين پروفيل صاف و صيقلي است و مقاومت به خوردگي بالايي دارد. از اين پروفيل در دستگاه‌هاي پخت‌وپز صنعتي، صنايع لبني و صنايع دريايي استفاده مي‌شود.

·         پروفيل آلومينيوم :

به دليل دو ويژگي بارز اين محصول نظير قابليت ضد خوردگي و ضد زنگ بودن از آن در لوازم خانگي، نماي ساختمان و درب و پنجره و استفاده مي‌شود.

·         پروفيل گالوانيزه :

اين پروفيل پوششي از مواد گالوانيزه بر روي سطح بيروني خود دارد؛ از اين رو در برابر عواملي مانند اكسيد شدن و خوردگي و زنگ‌زدگي مقاومت و طول عمر بالايي دارد.

3. كارخانه توليدكننده

نكته مهم ديگر كه در خريد بايد به آن توجه شود، كارخانه سازنده آن يا برند توليدكننده مي‌باشد. در حال حاضر شركت‌ها و كارخانه‌هاي زيادي در كشور ما توليد پروفيل‌هاي ساختماني را انجام مي‌دهند.

اگر چه همه اين كارخانه‌ها در تامين نياز ملي كشور به پروفيل نقش بسزايي دارند، اما به دليل استفاده از استانداردهاي گوناگون در توليد محصولات خود، بدون شك كيفيت توليدشان هم متفاوت خواهد بود. علاوه بر اين، روش ساخت پروفيل در هر يك از اين شركت‌ها با هم متفاوت است. اين موضوع هم خود مي‌تواند باعث تفاوت در محصول اين شركت‌ها شود.

4. ابعاد و ضخامت

ابعاد، ضخامت و وزن پروفيل جز اصلي‌ترين مشخصات فيزيكي براي انتخاب مناسب پروفيل مورد نياز شما است. تمام محصولات پروفيل بر واحد وزن به فروش مي‌رسد به منظور محاسبه وزن هر شاخه 6 و 12 متري از اين مقاطع بايد از جدول اشتال كمك گرفت.

5. وزن

پروفيل‌ها به لحاظ وزني در دو دسته پروفيل‌هاي سبك و سنگين قرار مي‌گيرند:

·         پروفيل سبك :

پروفيل‌هاي سبك ظاهر زيبايي دارند و داراي سطح براقي هستند. اين پروفيل‌ها شكل‌پذيري، جوش‌پذيري و آبكاري بالايي داشته و كيفيت بالايي دارند. از پزوفيل‌هاي سبك در ساخت دوچرخه، اگزوز، كانتينر، لوازم‌خانگي، خودروسازي و ساخت مبلمان و انواع ميز و صندلي استفاده مي‌شود.

·         پروفيل سنگين :

از جمله قابليت‌هاي اين محصول مي‌توان به مقاومت پيچشي، مقاومت خمشي و جوش‌پذيري اشاره كرد. شاسي ماشين‌آلات سنگين، ستون‌ها، پنجره‌ها و دستگاه‌هاي صنعتي بيش‌ترين استفاده را از اين نوع مقطع مي‌كنند.

6. كارايي

بر اساس كارايي، پروفيل‌ها به دو دسته ساختماني و صنعتي تقسيم‌بندي مي‌شوند:

·         پروفيل‌ساختماني :

پروفيل‌هاي ساختماني در اجراي سازه‌ها كاربرد دارند مانند پروفيل‌هايي كه در ساخت درب و پنجره استفاده مي‌شوند.

·         پروفيل صنعتي :

نوع صنعتي پروفيل‌ها در صنايع مختلفي هم‌چون خودروسازي، نظامي و... مورد استفاده قرار مي‌گيرند. از اين محصولات در صنايع فوق الذكر به عنوان قطعات و متعلقات صنعتي استفاده خواهد شد.

7.  نحوه بسته‌بندي و ارسال

بسته‌بندي پروفيل‌ها به صورت بنديل انجام مي‌شود، وزن هر بنديل با توجه به ابعاد و ضخامت پروفيل متفاوت بوده و معمولا بين 1 و 2 تن مي باشد.

8. قيمت روز انواع پروفيل

بازار پر.فيل مانند هر محصول ديگري نوسانات گسترده‌اي را تجربه مي‌كند. اين نوسانات كه ناشي از تغييرات روز به روز قيمت ارز و دلار است، تغييرات زيادي در قيمت انواع آهن‌آلات ايجاد مي‌كند . قيمت انواع پروفيل نيز همانند ساير محصولات فولادي، به ابعاد آن، شركت سازنده و كيفيت محصول توليدي بستگي دارد. هرچند عواملي اعم از تغييرات نرخ ارز، قيمت در بازار جهاني و عوامل سياسي نيز بر قيمت اين محصول تاثير‌گذار‌ مي‌باشند. به دليل تغييرات روزانه نرخ‌ها شما عزيزان مي‌توانيد جهت اطلاع از قيمت پروفيل ، خريد و فروش اين محصول با كارشناسان آهن ۱۱۸ در ارتباط باشيد.

9. مركز فروش انواع پروفيل

آهن 118 مركز فروش پروفيل و ديگر محصولات فولادي ديگر نظير ميلگرد، ورق، لوله و تيرآهن است كه خدمات قابل توجهي نيز ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد جدول قيمت انواع پروفيل را به صورت به‌روز و دقيق در اين سايت مشاهده كرده و يا از طريق كارشناسان مجموعه قيمت‌ها را در لحظه استعلام كنيد.

جمع‌بندي

در اين مطلب سعي كرديم شما را با انواع پروفيل و روش‌هاي ساخت آن‌ها، كاربردهاي اين مقاطع و كارخانه‌هاي توليد كننده‌شان آشنا كرده و يك راهنماي خريد پروفيل كامل در اختيارتان قرار دهيم. اما براي اين كه بدانيد بايد چه پروفيلي را انتخاب كرده و خريداري نماييد، بايد به مورد استفاده خود توجه كنيد. در نتيجه، پروفيلي كه بيش‌ترين تناسب را با مورد استفاده شما داشته باشد را خريداري نماييد.

 

 

 


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1402/12/27 ساعت: ۱۶ توسط:ahan118 :